AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Marka Đedovića i Nenada Macanovića Bebici koji su razgovarali o ponašanju Tedore Delić i njenom druženju sa Nemanjom Gačićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Gačića tiče, tvrdim da smo samo drugari. Bebica je rekao da je video kako sam ja njega dodirnula po kolenu, ali to nije istina. Verujem da je to njegov revolt i da ne misli tako. Sad smo se pomirili i u dobrom smo odnosu - kazala je Teodora.
Svi znaju kakav sam ja kad se posvađam sxa Teodorom. Umem da kažem sve i svašta. Nije mi bilo dobro kad nismo zajedno, jer smo se puno zavoleli. Ne znam šta ra radim kad zaratimo, pa je iz te nemoći vređam. Budem mi žao. Nisam dobro kad nismo zajedno, zato je vređam - kazao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je glupost. Forta ga Teodora kako stigne. Ovo njegovo izvinjavanje sad nema nikakvog smisla. Teodora je namignula Gačiću - kazao je Lakić.
Ona je namignula, ali ne znam kome od nas sa ove strane namignula - istakao je Sloba.
Ako Teodora zna da je Lakić takav kakav je, zašto bi uradila to i namignula, ako i sama zna da će on to iskorititi protiv nje?! - kazao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora više veruje Gačiću, nego Bebici. Ona sumnja da Bebica ima firme. Ona je od Gačića tražila da joj objasni šta poseduje to - kazao je Mića.
Nisam pitala, nego je tema bila pokrenuta, a ja sam pitala Gačića jer znam da su komšije - rekla je Teodora.
To je bilo pre par meseci. Da je bilo i posle toga, mene boli ku*ac - rekao je Bebica.
Želela sam tada samo da znam da li me laže kad su u pitanju te firme ili ne - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovo shvatio kao da Teodoru zanima da li Bebica ima te firme. Mislim da bi mu dala šut kartu kada bi saznala da ih nema - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.