AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Borislavu Bori Terziću kako bi prokomentarisao odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Mislim da je Ša željan pažnje koju mu ona ne pokazuje...Rekao sam ti da treba da smiriš te neke tvoje ishitrene reakcije, ali ja kada pogledam tebe, ja sam isti - rekao je Terza.
Ljudi preuveličaju nekada moje reakcije da bi oprali svoja sr**a - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam najviše vremena proveo sa vama u Odabranima. Ja sam ćutao kada si me pitao za mišljenje, jer ti ništa ne bi značilo to što sam na tvojoj strani. Ako volim tebe, poštujem tvoj izbor...Pa šta ti je brate, ja hoću ženu da poljubim, ona mi kaže: "Skloni se, smrdi ti iz usta" - rekla je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona u sebi ima jednu crtu stvari koje nerviraju i koje su iritantne, a kod Ša je tolerancija nulta. Kada su meni objasnili razloge njihovih svađa, svađa je da li da uzme jogurt, obriše se masna ruka i tako dalje...Tu onda nastane haos iz ničega. Slažem se sa Jelenom u 90 odsto izlaganja. Prijatelj treba prijatelju da kaže ono što misli, a ne da priča ono što želi da čuje. Miona je takva, ona tera svoje neke stvari, ona smatra da je u pravu, Nenad smatra da je isuviše hladna. Nenad je rekao jednu rečenicu: "Meni je s tobom lepo samo u krevetu", a Miona je rekla: "E sada neće ni u krevetu". Trebao je da kaže: "Budi sa mnom 24 sata kao da sam u krevetu", on je lud totalno, a ona samo govori: "Aha"... - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naporan jesam, zameram možda više nego što treba da zameram. Nekada malo više i pričam i zameram malo više, zameram ono što je normalno. Od nje tražim da skapira zašto joj nekada nešto zameram. Ja sam prezasićen ovog rijalitija...Meni je jezivo to kada neki likovi idu u gaćama ovde po kući, to je kao da dođem u emisiju u gaćama. Ja joj pričam da bude svesnija samo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam ništa komentarisao za nju, ispalo je da sam je ja muvao. Nisam nikada - rekao je Majčica.
Ja hoću da kažem da većina muškaraca nema prava da zamera nešto vezano za dečka i to jer su je muvali kada je bila zauzeta - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.