AKTUELNO

Žustro!

Đedović izneo niz uvreda na Stanijin račun, uništio je argumentima.

Foto: TV Pink Printscreen

Dete nije uopšte zanemarivano, tako da nema na osnovu čega da dobiju starateljstvo, njima je zafalilo medijskog prostora pa je zbog toga pokrenuta ta tema. Ti ljudi su zanemarivani od svojih roditelja, oni su dno društvene kace, odroni najveći. Ona se hvali roleksima od čoveka koji detetu nije dao poklon za rođendan. Ona da čuva nečije dete, ona ne zna kakva je to odgovornost.Nije uvek dete blagoslov ako ne znate da vodite računa o njemu. Ja tim budalama ne bih dao ni kera da čuva. Njega su sigurno tukli u prošlosti pa je dobio komplekse. Mene samo zanima šta će se desiti sa tom decom kad porastu, kad su im takvi roditelji -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je on sad poslao poruku, rekao je da će da me tuži, šalje gnusne poruke, sve redom ogovara. Ne mogu da zamislim da otac deteta tako gnusne stvari izgovara -rekao je Milan.
Vrlo odvratno, perfidno i jadno. Ona je prešla sve granice morbidnosti, sa moje tačke gledišta meni ovo sve izgleda kao jeftina rekla za njenu organik kampanju. Ona ne koristi sredstva da dođe do cilja i do novca -rekla je Žana

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.