AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Učesnici "Elite" danas su birali tri osobe koje su najviše samožive među njima u Beloj kući, te je tako dao Maji Marinković reč kako bi prokomentarisala Mionu Jovanović, koja je zauzela treće mesto prema glasovima publike.

Verovatno u odnosu prema Ša, ja nisam htela da je navedem, nisam želela da misle ljudi da imam animozitet prema njoj. Jeste u nekim situacijama kada nema razumevanja prema njemu. Smatram da kada Ša uđe u crveno i dođe do rasprave, umesto da smiri, da ne bude namćor, ona počne da se smeje i to ga izrevoltira...Znaju oni da se svađaju oko sitnica, oni nemaju problem i razlog za svađu. Oni su mesec i par dana u odnosu, a dolazi do tih žučnih rasprava - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je danas bilo čudno što me niko osim Milice nije naveo. Sa Darkom je bila igirca, ja sam nosila titulu samožive osobe. Iskreno da kažem i moji su mi više puta rekli da se ponašam kao da nemam brata, kao da sam odrasla kao jedinica. Trudim se da kako rastem, da to menjam. Smatram da sam to promenila malo i da se menjam prema bolje - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni uvek udaraju svi na godine. Muškarac kao ja, mogu da budu prezadovoljni kako je posvećen prema nekome. Ne mogu da kažem samoživa, okej je da sebe stavlja na prvo mesto - dodao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.