AKTUELNO

Posle Andrijaninog oca, sviđa joj se ovaj cimer.

Novinar Milan Milošević večeras je razgovarao u pabu sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Ovaj zadrugar je rekao da je iznenađen ulaskom mame Teodore Džehverović, Gordane, sa kojom se odlično slaže. Milan je otkrio i šta mu je o ljubavim stvarima pričala mama Goca u ranim jutarnjim satima.

Foto: RTV Pink

Filip je već poznat da voli starije dame i onda je Filipa zvala i pitala da li je bilo seksa. Pa mu kaže: Kod mene mora biti seksa. A šta je ekskluzivno, malopre smo pričali o seksu i kaže da je njen tip muškarca Miljan. Kaže: On te prvo izdeveta, kao životinja je u seksu. Ona je žena koja voli svog muža, ali je dobra za šalu - iskren je bio Milan.

Foto: RTV Pink

Prvu noć Teodora i Anđelo uspeli su da se posvađaju zbog njene mame. Maneken smatra da je Gordana tu kako bi ih razdvojila, a zatim su maneken i pevačica razgovarali sa Gordanom, koja spava u krevetu do njih.

Foto: Printscreen Youtube

Teodorin dečko koji je napolju, Kristijan, on je mnogo imućan. Ja mislim da mama pokušava da vrati Kristijana u njihov život. Ja razmišljam kao mama. Njima je najbitina njena karijera - smatra Milošević.

Foto: RTV Pink

Milan se dotakao i Sanje Stanković i Marka Miljkovića. Novinar smatra da bi Sanji odlično došla ljubavna veza sa ovim zadrugarom, zbog situacije koja je nastala sa Jovanom Tomić Matorom. Milošević je komentarisao i ostale ljubavne parove, kao što su oženjeni pevač Sloba Radanović i blogerka Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Obratite pažnju na Nadeždu Biljić. Ona je pevala Slobi i Kiji na svadbi, a već se Sloba i Nadežda kose sa mišljenjima. Mislim da se ne dopada Slobi što je hladnija prema Luni - rekao je Milan.

Šta je još Milan Milošević rekao Ognjenu Amidžiću, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

PROČITAJTE: BACILA OKO NA ANDRIJANINOG TATU! Gordana otkrila SVOJ PLAN: Macu sam rekla da ću da USVOJIM! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Milan Milošević

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'