AKTUELNO

Vračević, između ostalog, zamerio Miljkoviću što se druži sa Jelenom Golubović.

Ukućani su sinoć imali priliku da gledaju i komentarišu snimke, na kojima su bile situacije za koje nisu znali. U jednom trenutku zadrugarima se pružila prilika da pogledaju i kako Miljan Vračević i Marko Janjušević Janjuš komentarišu Divnu DNK i Marka Miljkovića.

Foto: RTV Pink

Miljan Vračević je ranije imao probleme u komunikaciji sa Markom Miljkovićem. U snimku koji je pušten, ukućani su čuli i videli da su njih dvojica rekli kako je Divna čekala Baneta Čolaka u štali da imaju ljubavne odnose i da je ova ukućanka veoma kvarna. Dok su za Miljkovića izjavili da za 11 godina, koliko je prošlo od njegovog prvog pojavljivanja u javnosti, nije uspeo da napravi karijeru.

Foto: RTV Pink

Takođe, oni su dodali da ne mogu da veruju da se Marko Miljković druži sa Jelenom Golubović, sa kojom Miljan isto često ulazi u svađe. Vračević je po završetku priloga, priznao da stoji iza reči koje je izjavio, a onda je Saška ušla u raspravu sa Mikijem.

Foto: RTV Pink

Šta ja treba da kažem?! Ja ću još više da se družim sa Jelenom Golubović. Totalno glup razlog i totalno pogrešno razmišljanje. Jelena me nikada u životu nije uvredila. To što oni imaju probleme, gledam kao jednu vrstu njene igre. On je opet pokazao da sam trn u oku Miljanu, već duže vreme – izjavio je Marko.

Foto: RTV Pink

Ma slobodno druže, oženi je – dobacio je Miljan.

Foto: RTV Pink

Kada je završio svoje izlaganje o Miljanu, Marko Miljković je za svog imenjaka Janjuša rekao kako košarkaš nema stav i da uvek više očekuje od njega. Kada su rekli šta imaju i Divna DNK je imala svoje izlaganje koje je do suza nasmejalo ostale zadrugare, zbog čega, pogledajte u video-klipu ispod.

Autor: S. K.

#Divna Milanović

#Marko Janjušević

#Marko Miljković

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

'