AKTUELNO

Burno je trenutno između Mine i Mensura.

"Zašto se ljutiš na Lepog Miću kada je čovek samo provalio da si iskoristio Minu da budeš poznat?" - postavili su gledaoci večeras ovo pitanje Mensuru Ajdarpašiću tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa konkretno ja nisam rekao Mići, osim onoga što nije istina, kada je on u pitanju i kada je u pitanju taj njegov govor. On može da ima pravo na svoje mišljenje, ali zaključke može da pokuša da donese nekom svojom tematikom. Ja se ovde ne igram niti sam bilo koga iskoristio da bih bio poznat - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam podržao njihovu vezu! Mensure, nikada ti ništa nisam opsovao. Ja i dalje nemam ružno mišljenje o Mensuru, ali imam viđenje da nema hrabrosti da iznese do kraja neke stvari. On je na mene skočio. Ja sam dan pre toga sa Minom šetao, ja znam šta mi je Mina pričala - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da Mensur nije izgubio emociju, potrebu i da me i dalje voli, ali ja mislim da je njega realnost tek sada udarila i da on želi da prekine sve emocije da do toga ne bi dolazilo napolju. Meni je Mića rekao da meni ne treba ovo, ali Mića to za stolom nije spomenuo. Prvi put nekoga ovoliko volim. Mogla sam da imam savršenu vezu. Nikada mi se nije desilo ovo, kao njemu, da izgubi emociju. Meni to nije jasno da dečko nema potrebu da me zagrli i poljubi - rekla je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'