AKTUELNO

Drama!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku, a voditelju su nastavili da čitaju pitanja za zadrugare koja su pristigla iz mnogobrojnih redakcija. Nakon haosa koji je nastao između Ermine Pašović i Anabele Atijas, pročitano je još pitanja za pevačicu, a sledeće se odnosilo na vaspitanje Lune Đogani i njenu kulturu zbog reči koje je izgovarala svojim roditeljima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene moje dete nikad nije opsovalo, slažem se da povisi ton, i sve više liči na Marka Miljkovića. On meni ne deluje kao neko ko je vaspitan. U Sarajevu je kod mojih dočekan kao Bog, a mom ocu nije rekao ni "Vi". Čovek prema rođenoj majci nema obzira, a ne prema majci devojke koju voli. Kada sam ulazila na ova vrata, prvi je bio on. Da je hteo, prišao bi, pružio ruku, uzeo kofer. Sačekao je da obiđem ceo krug, da bi rekao: "Mi ne razgovaramo?" - govorila je Anabela.
Nije tako bilo, neću da slušam laži - dobacila je Luna Anabeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kao da je zaposednuta. Nema potrebu da me zagrli, ne prepoznajem je. Okej, ako je prestala ljubav prema majci... - zaključila je Atijasova.
Nemam komentar - istakla je Luna.
Od juče od nominacija apsolutno ništa ne kaže, ne želi da dobije žuti ili crveni karton - dodala je pevačica.
Ona stalno priča svoju verziju priče, zato ranije nikada nisam imala prilike da joj kažem da laže, ovde i te kako izgovara neistine. Ja sam se ugasila, to nema veze sa kartonima, nema veze ni sa kakvim kartonima - pričala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sama sebe demantuje - dodala je Anabela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'