AKTUELNO

Otvorio dušu.

Sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Ermina Pašović i to Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Nabroj mi tri zadrugara koji te najviše nerviraju i kojima bi da vidiš leđa - pitala je Ermina.
Milica, Janjuš i Maja... Pitanje za Janjuša, da li si konačno shvatio da tvoje druženje sa Majom samo njoj donosi korist, a tebi ne? Da li bi ponovo uradio neke stvari koje si uradio u Zadruzi 3 - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Uradio bih 95%, a 5% ne bih, hajde da kažem da 90% bi, a 10% ne bih. Što misliš da mene to košta? Ja sam radio sve svesno. Jeste da je koštala, ali isto tako... Zbog Maje nisam ovakav. Ima situacija, ali moje stanje trenutno nije zbog toga. Ima udela, ali nije zbog toga. Mnogo je sve preuveličano, bilo je nekih grešaka, ali je sve preuveličano. Ja znam kad se sprdam i šalim, šta je šala. Da ja objašnjavam šta je šala šta nije, ima stvari kad nije šala, ali dosta stvari je šala. Moje raspoloženje zadnjih 40 dana traje, sve je bilo na silu i kad sam raspoložen i kad hoću nešto da uradim - rekao je Janjuš, a onda je postavio pitanje Ivi Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto ti znaš da te ovde dosta ljudi ne gotivi, a ja sam sa tobom ok... Da li ti misliš da te ja danas pitam da li imaš cigaru da mi prodaš, a ti kažeš: "Može, ali danas je 100 dinara" - pitao je Janjuš.
Nije u redu. Rekla sam u radiju da je cigara 100 dinara. Možda nisam trebala tako da ti odgovorim, možda sam ti trebala dati, da, pogrešila sam, dobićeš cigaretu - rekla je Iva.
Moram da se vratim na prethodno pitanje, ovo je meni sve smešno, ali kad me sve stigne... Kad kažu:"Vidi ga, ovaj ima odnose", ali jednostavno sam ja u sebi loše. Ja sam sa Majom ovde proveo više vremena nego sa svojom majkom zadnjih 15 godina - dodao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'