AKTUELNO

Sve joj sasuli u lice!

U ,,Igri istine" naredno pitanje postavio je Lepi Mića, a uputio ga je Zorici Marković.

Zorice, šta misliš, gde Anabela greši? - upitao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čuo da si ti to već preneo Anabeli, ne ljutim se, nego nemoj sa mnom tu igricu da igraš! Ja ne znam gde je pogrešila Anabela, ja smatram samo, pričala sam i sa Lunom prvi put, gde je ona pogrešila ona najbolje zna. Ja sam rekla da ona žena ima pravo, ali danas kada mi je Luna rekla i potvrdila, da ona nije htela da ostavi svoje društvo, svoj grad sa 15, 16 godina, da takve mogućnosti nije ni imala, kada je otišla u Sarajevo, sa svojim mužem. Ja ne znam koji je vama k*rac? Šta god da kažem... Imala sam svoj stav, da ja to ne bih uradila. Ti ili bilo ko drugi, ja to nikada ne bih uradila, ni za šta na svetu, ne misleći da ti želiš nešto loše detetu - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tata joj je bio tu na tri minuta od nje, što moram ja ceo život, on je preuzeo brigu. Ti pričaš iza leđa, ne pričaš meni - dobacila je Anabela.
Ja sam bila u svom stanu - dodala je Luna.
Ja sam bio na dve stanice od nje - ubacio se Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Zorica upitala Ermina Pašović da prokomentariše zahlađenje odnosa sa Anabelom, budući da su bile izuzetno bliske po njenom ulasku.

Ona ne može da prihvati kritike, ona smatra da je napad najbolja odbrana. Nemoj da ja počnem da pričam, ja nikada ne bih ostavila dete i otišla za k*rcem! - rekla je Ermina.
Rekla si da sam patetična majka! - dobacivala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'