AKTUELNO

Podeljena su mišljenja!

"Rekao si svojoj ćerki gde je grešila taksativno, da li bi isto tako mogao da navedeš Marku Miljkoviću gde sve greši?" - glasilo je još jedno pitanje novinara namenjeno Gagiju Đoganiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se ne peca na provokacije, kao što ja sada ignorišem Miću sa jedne, Đedoviću sa duge strane. Rekao sam i Marku da mora da se obuzda po pitanju Lune, rekao sam mu da je ona ipak devojka, da se ne svađaju za crnim stolom. Naravno, rekao sam Luni najviše da se ne peca na priče vezne za Jelenu Pešić, ovde se kreiraju priče koje ne postoji, rekao sam joj da poradi na svom samopouzdanju, ona je ljubomorna na priče koje ne postoje. Jelena je vazduh, ona ne postoji, objasnio sam joj da bude sigurna u Markovu i njenu ljubav, to su priče koje se forsiraju za crnim stolom. Jelena se davno odjavila od Marka, ona je samo vazduh. Luna je ta koja se definitivno peca, nadam se da će se drugačije ponašati sledeći put kada dođe za crni sto - rekao je Gagi.
Nikada se Marko nije udaljio emocijom od Jelene i ona je toga sveta. Marko ne čuje kada Marko ucenjuje Lunu, ali čuje nas kada kao izmišljamo. Luna i Marko će se vrlo brzo razdvojiti - istakao je Lepa Mića.
Jedino ko može da rasturi Marka i Lunu je Anabela - rekao je Đogani svoje mišljenje

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'