AKTUELNO

Rešili da testiraju svoju vezu!

U emisiji "Gledanje klipova" Iva Grgurić i Filip Đukić otkrili su da su raskinuli, a Grgurićeva je najavila test svojih emocija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekao svoje mišljenje, previše sam ozbiljno shvatio to što je ona rekla da sam ja neozbiljan, da ne uradim nešto loše, da se nešto ne bi loše protumačilo. Od njenih grešaka, sve sam preuveličavao i zbog toga sam morao da slušam dodatno komentare drugih ljudi. Nismo zajedno, raskinuli smo - rekao je Đukić.
Već par dana osećam neku nelagodu. Meni je jako drago što je on shvatio, ja jesam grešila, a on je od svega toga pravio veliku halabuku to je mene gušilo. Ja sam razmišljala da ja pređem iz Zagreba u Beograd, ali ako se svađamo za svaku sitnicu... Trenutno smo u raskidu, na testu sam ja, moje emocije, želim da vidim da li će mi faliti on, da ga zagrlim, da zaspimo zajedno. Želim da vidim da li će mi više faliti sloboda. Znam da ovaj test oboma pada teško, ali ja moram sebi dokazati neke stvari - istakla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivi je toliko dosadno da samoj sebi sada zadaje zadatak, njih dvoje se od septembra druže. Znaju se sedam meseci, ja ne mogu da verujem da ona nas toliko pravi budalama. Ivo, svaka tebi čast, ja da sam momak, poslao bih te u tri lepe materime. Ona nas sve z*jebava, evo, Ivo, uzmi odmah prvo mesto - rekao je Lepi Mića.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'