AKTUELNO

Pevačica smatra da sve što se dešava nije pravo.

Anabela Atijas danas nije mogla da prestane da se jada Ermini Pašović na situacije koje su je snašle, pa je ispričala kako smatra da veza Lune Đogani i Marka Miljkovića nije oličenje prave ljubavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je psihički potpuno izgubila je kompas. Ovo što pripisuje meni ležanje u krevetu, isto radi napolju, ne izlazi iz kuće, nigde, i ako ide, ide sa njim. Dođem kod njih, on igra igrice, ona na drugom delu kauča kaže: "Gledam treći film danas". Ona ne zna šta je ljubav. Umesto da treniraju, nešto. Da odu na neko putovanje, a tamo se posvađaju. Kakva crna ljubav! Ako je ovo ljubav, ja molim Boga da me niko nikad više ne voli. Ili je poludela ili je ucenjena ili meni u inat radi. A ne znam što misli da mene treba da zaje*e! A ja se povlačim kad izađemo odavde. On kaže upitno je da li će me pozvati na svadbu! Ej! A znaš kad bih otišla? - rekla je Anabela pa nastavila:
On treba da mi se izvini, a ne da se izvinjava ispod jorgana. Ona dođe pa mi kaže "On nije tako mislio, evo priča da nije tako hteo". On je meni zabo nož u leđa, on za mene ne postoji! Neću komentarisati njihovu vezu, ali ću komentarisati svaki put kad mene pomene.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Zadruga

<
'