AKTUELNO

Napeto za crnim stolom.

Nakon cele drame oko porodice Đogani, novinari su otvorili novu temu - odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega Maja i ti ne želite da priznate da gajite emocije kada je to očigledno? Da li misliš da bi trebalo da se skloniš od Maje šta misliš kako je tvojoj ženi - pitali su novinari Janjuševića.
Ja ne gajim simpatije prema njoj, smatram je drugaricom, nikad neću biti sa njom niti sa bilo kim, to je to. Ne gajim osećanja ni prema kome - rekao je Janjuš.
Non-stop pratiš Janjuša u stopu, zbog čega jednostavno ne priznaš da ga gledaš drugim očima? Nekada si bila poznata po istini, ove sezone se to ne bi moglo reći - bilo je pitanje za Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi su videli da je mene to uznemirilo jer ja uvek govorim onako kako osećam. Govorim istinu i iskrenija sam od 90% zadrugara. Svako ima pravo da tumači kako želi. Što se tiče mog i Janjuševog odnosa, ja ga gledam kao prijatelja. Najviše volim da provodim vreme sa njim - rekla je Marinkovićeva.
Bora je video kako si ga poljubila i uvijala mu se u krevetu - nastavili su novinari da ispituju Maju.
Sto puta sam ga poljubila u obraz, nikada se nije desilo nešto što nije trebalo. Bila bih budala ako sam celu sezonu bila protiv toga, ako provodim vreme ne znači da smo uradili nešto pogrešno - navela je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo pre četiri meseca. Ja sam tad spajao pored Maje, ona je došla pored nas, možda tad sam rekao da se ona uvijala. Tad sam rekao, ali sad ih ne uzimam u usta - rekao je Bora.
Niti želim da povredim nekoga, niti mi je to namera, zbog mene ne mora niko da razmišlja. Ne osećam ništa. Ja Janjuša najviše volim, ali isključivo kao prijatelja. Nije bilo nikakvo uvijanje - navela je Maja.
Moja žena nije upetljana u ovo, ona se ne oglašava i nema nikakve veze. Ja sam k*arao oko 500 žena nisam bio ni u jednu zaljubljen. Odlepih više, teško mi je. Kako mene gleda neko, kako je meni ovde, kao da se j*bem ovde svaki dan, kao da sam rekao ostavljam ono kući. Pusti me da kažem, evo kažem sad više se ne družim ni sa kim. Ima da sedim sam u štali. Ne smeta mi da me povezuju sa Majom, ali ne želim da se spominju drugi ljudi. Najbolje da sedim u štali, neće biti ništa, družiću se sam sa sobom. Spavali smo Maja i ja jedno pored drugog dva puta, ne zajedno. To izgleda ne znam kako. Dva puta smo legli jedno pored drugog, neću da se pravdam. Mogu da spavam pored bilo koga, kad nemam emocije. Evo skloniću se, da vidim šta će onda biti - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

On mene brani i sto puta mi kaže kad grešim, kao u poslednjoj situaciji i bude mi krivo. Nije mi nimalo bilo prijatno, neću da ga dovodim u tu sitauciju, da sebi pravi problem zbog naše svađe - rekla je Maja.
Zbog čega si kritikovala Šopićevu, a ti isto radiš? - pitali su novinari Maju.
Žao mi je ako mi ličimo na ljubavni par, žao mi je što ima tako malo emocije između ljubavnih parova ovde... Češkala sam ga po glavi, jer je moj drug. Ja sam osuđivala nekoga jer se kod mene ne rađaju emocije - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji pate, znam da im je teško i meni je teško, ali potpisao sam ima pravo da me pita ko šta hoće - rekao je košarkaš.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'