AKTUELNO

Ovo je njegov stav.

Nakon žestoke svađe između Edisa Fetića i Anabele Atijas, na red je došao i Branislav Radonić Brendon koji je izneo svoj stav. Na samom početku izlaganja Brendon je zahvalio svojim roditeljima što su kod kuće i čuvaju svoju unuku, što se može protumačiti kao prozivka na Anabelin i Gagijev račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala mojim roditeljima što ste uz mene čitav moj život i što sedite kod kuće i čuvate svoju unuku i pse. Što se tiče nominacija ja njih poštujem kao Lunine roditelje, devojke sa kojom sam proveo mnogo vremena i pojeo dosta hleba. Meni je žao i Anabele i Gagija, ali im čestitam i na hrabrosti. Anabela da je starija 7 godina od mene, ona bi mogla da mi mama bude. Ja saosećam sa Anabelom u ovim situacijama i uvek bih iz požara spasio ženu. Na neki biološki način one dospevaju do mene. Žao mi je Lune koja plače, žao mi je Anabele koja plače, žao mi je Gagija. Ja iz "požara" spašavam Anabelu - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Brendona izlaganja su imali i Mima Živković, Ivana Krunić i Bane Čolak. Mima je svoj glas dala Gagiju Đoganiju, a isto su učinili i zaljubljeni golupčići - Ivana Krunić i Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nema idealne porodice, to možete da lažete i mažete, ali najbitnija je borba samih sa sobom. Najbitnije je da svako pronađe svoj mir. Ne znam što trošite emocije na negativne stvari, jedan je život. Izrodili ste prelepu decu. Šaljem Gagija u izolaciju, a Anabelu ostavljam - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi, prijatan si, imaš super energiju, osoba si sa kojom Bane i ja volimo da provodimo vreme. Sviđa mi se to tvoje poboljšanje, želim ti sreću u svakom smislu. Što se tiče Anabele, znam je dugo, imala sam tu čast da imam i duet sa njom. Iskreno osećam ogormnu tugu kada sednem pored nje. Anabela mi je ispričala ceo svoj život i divim joj se koliki je borac, i tada na snimanju spota je bila moja podrška. Iskreno smatram da si divna majka i da će ova situacija da se reši. Ovde moram da se uhvatim za onu najgluplju stvar, pa ću reći da je Gagi džentlmen i njega ću postali u izolaciju - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovali ili ne, ja sam jedan od retkih koji je ovde imao konflikte sa Gagijem. Sa Anabelom sam napolju imao jedan taj zajednički nastup, nakon toga nisam imao dodira sa njom i nikada se nismo upoznali. Izgrađivao sam neko mišljenje kroz situacije koje su ovde. Nisam imao neki utisak o njoj poseban, prema meni je ovde jako kul od prvog dana. Poštujem tu njenu borbu, isto kao što je moja mama ovde bila, jeste kratko, ali mi je značilo. Shvatam tu borbu. Ja ne mogu da pošaljem jednu majku i ženu koja je ušla da se bori. Ja moram da pošaljem Gagija - rekao je Čolak.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'