AKTUELNO

Ovo više nisu mogli da drže u sebi.

David Dragojević i Ana Korać pričali su nakon pisma sa zadrugarima o njegovom bratu Dejanu Dragojeviću i snaji Dalili Dragojević. Njih dvoje su pričali i o Davidovim ostalim članovima porodice, majci Biljani i sestri Suzani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom David je istakao koliko je razočaran u svog brata koji se na divljački način sa ženom predstavio u rijaliti programu "Zadruga", nakon čega su njegova supruga i on diskvalifikovani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo se čuli. Posle svega ovoga što je govorio, što je iznosio... Meni mama ne može da da nešto, nego sam ja sam radio. Mene ona žena nije terala da radim. Kao i on. To što sam ja mogao, to je moja mogućnost. On ne može da se meri sa mnom. On je zvao inspekciju u lokal. Moja sestra pop*zdela, a ona je van svega. Kaže: "Ne mogu da mu pređem", a boli je. Nije to tako kao što su oni predstavili. Ja sam svoja sr*nja priznao - govorio je David.
Ona njega emotivno drži, on se zaljubio, a ona to koristi - rekla je Ermina.
Deda kada je umro, da je ona toliko plakala, i ona da govori da nije mama išla. Mama išla šišala dedu pre toga i ti uvlačiš mamu opet... I za sve mama. Meni je to da se on malo unormali. Devojke koje su bile kod nas u kući, ne znaju šta je sa njim - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamislite Anu i Dalilu u jednom stanu, kakav sudar svetova. Posle onog šopanja, našla neku budali da je oženi. Njoj ne odgovara da se David i Dejan pomire - rekao je Marko Đedović.
Ne znam što, ali ona mene nije gotivila. Ja sam osetila. Isto je bilo i za džakove sa šljokicama. Ja ne razumem taj život u kući smo, imamo jedno drugo, nemamo prijatelje... Meni ona izgleda kao da mu je mama - izjavila je Ana.
Ja sam nju odmah blokirao. Šalju mi skrnišot da je Dalila okačila Aninu sliku i stavila kao "Bogata sirotinja", i šta ona dođe... Jetrva, stavi pod navodnike. Ima snimak kako ona govori: "Hoćeš Mirko da mi namotaš kosu" i čuje se kako je otpakovala. Zamisli čime se ti baviš, Ana ti uzela viklere za kosu. Svi su kao da mu je mama, on je duhovit, mlad, ali to nije on - dodao je David.
Ja imam utisak kao da oni nikada nisu bili ovde - izjavila je Ermina.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'