AKTUELNO

Osula paljbu!

Tara Simov van sebe je nakon izjave bivšeg dečka Mateje Matijevića, da nakon raskida i dalje inicira intimne odnose sa njim, a posle emisije zadrugarka se poverila Nini Babić.

Zamisli kad me je momak sa kojim sam bila nekoliko meseci polio g*vnima pred 40 ljudi, a onda kaže da ga smram za s*ks. Ispadam ja paćenica, koja njega moli - govorila je Tara.
Ne može on nikako da bude kriv u ovoj priči, on je u pravu. Dok ste bilu u vezi, imala si opravdanje, ovako kada niste, nemaš. Ti si kriva, ti mu sve dozvoljavaš. Posle ćete se pomirite, kao i uvek - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo pomirenje, o kakvim pomirenjima ti govoriš, treba tata da mi sluša da ja nekoga molim za s*ks, ne pada mi na pamet da me ponižava seljačina iz Pančeva - bila je besna Tara, a onda je dodala Mateja.
E, Tara, nemoj više da me vređaš - dobacio je Matijević.
Kako da te ne vređam, kada si me polio kofom g*vana pred 35 ljudi i govorio da ja tebi tražim s*ks, svaki put si ti inicirao - tvrdila je zadrugarka.
Ja sam svaki put inicirao s*ks? Ti i ja više nemamo o čemu da pričamo - istakao Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dozvolila da jedan promoterčić iz Pančeva sa mnom briše pod i moji otac to da sluša. Sa 19 godina imam diplomu, sve sam prošla, ti si nesposoban. Praviš od mene odrona - govorila je Simova.
Ti dozvoljavaš da po meni p*šaju, kao na početku. Ti jesi odron - dodao je Mateja.
Mama ti je odron. Izem ti te roditelje koji su te vaspitali da s*reš po devojci koju si voleo i ljubio - rekla je Tara.

Pogledajte u video-prilogu u nastavu teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'