AKTUELNO

Nije mogao da se suzdrži!

Tokom emisije ,,Izvor potrčka" voditelj Milan Milošević prokomentarisao je sa zadrugarima podelu budžeta koja je izvazvala lavinu rasprava i svađa, pa i teških reči.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima o kupovini, sa jasnim instrukcijama, što zadrugari nisu sačekali ni da čuju, zbog čega su kažnjeni nedeljnim honorarima. Stefan Karić ustao je kako bi prokomentarisao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sam otišao tamo, već su neki čekali ispred. Mi ne tražimo da nam neko pokloni, već da podelimo i kupimo namirnice, jer smo gladovali, neki su to imali, što smo i videli kada je Bora razbio onaj sanduk. Opet smo našom krivicom ostali gladni ovde, jer se nismo otimali. Mi pojedini smo ovde kolegijalni. Hrana koju je prošle nedelje kupila Miona, što je super odradila, videli smo da su poneki čuvali, a nisu podelili, a oni znaju zbog čega nisu podelili sa nama ostalima - izjavio je Karić.
Hoću ja da prokomentarišem, ja svake nedelje idem poslednji u kupovinu, da se bijem oko hrane. Ovde ima dece koji nemaju nikakvo poštovanje prema nama. Ja sam bio učesnik Zadruge 1, a ta deca ne poštuju ništa. Posle mi kažu što psuješ, pa treba im j*bati mamu svaki dan, oni su umislili da su zvezde neke, a ustvari su obične k*rčine! 50% njih je takvo ovde - besnio je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'