AKTUELNO

Nije joj prijatno.

Sledeće pitanje je postavio Mensur Ajdarpašiću Stefanu Kandiću Kendiju: "Da li si očekivao noćas biti na nogama kad su u pitanju nominacije".

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, iskreno. Pomislio sam da ćemo biti ja ili Petko. Ja ću da pitam Aleks - Zašto nije odreagovala kad ti je Stefan to rekao - pitao je Kendi.
Kad je rekao da radim za lovu, ja se toga ne sećam, ne sećam se ni ja, kad budem videla klip, onda ću da reagujem. Ja to ne radim. Nisam rekla da mi se dopada, on je ok dečko, družimo se i to je to. Samo smo sedeli i pričali, zar ne smem da se družim sa nekim - rekla je Aleksandra.

Zatim je svoje pitanje postavila Aleksandra Nikolić Ivi Grgurić.

Kako se osećaš sada kada si saznala da se Stefan poljubio sa Ivanom, a toliko si pričala da će se to desiti - pitala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je dobro pitanje. Ja sam to pretpostavljala, govorila sam i nagoveštavala od samog starta. Dok smo bili ja i Stefan u vezi, sumnjala sam u priču, videla sam te poglede, videli su i drugi ukućani, samo što nisu hteli da iznose. Sad nemam nikakva osećanja prema Stefanu tako da ne gledam na to. Želim im svu sreću, pronašli su se oboje, želim im sreću. Nadam se da će uspeti, toliko od mene - navela je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'