AKTUELNO

Žestok verbalni okršaj rijaliti cimerki.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Milice, vremenom sve više podsećaš na Ivanu Krunić, dozovi se pameti dok još nije kasno, kad za Krunićevu vremena nema - pročitao je voditelj konstataciju gledaoca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u svađi rekla da nisam Ivana Krunić, da on nije Bane i da neću preko tih stvari da prelazim. Bora mene izvređa, pa dođe posle i priča "ljubavi". Meni veza nije sprdnja. Bora i ja nismo u vezi, ja sam njemu predložila da budemo drugari, u narednom periodu će to biti tako. Da pljujem, pa da ližem, neću. Ja ne želim da neko našu vezu doživljava kao cirkus - rekla je Milica Kemez.

Iva Grgurić je imala želju da prokomentariše ponašanje Kemezove, a onda je nastao verbalni sukob između njih dve.

Milica je negativna jer se udebljala. Ti si mala dr*ljica koja je dala onu stvar nakon tri dana. Moj savet je da se makne od Bore - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje nego da dam dedi od 60 godina, ja sam dala mladom momku - odbrusila joj je Kemezova.
Hajde bubnju debeli sedi dole. Ljubomorna si zato što tvoj bivši dečko meni daje sve što tebi nije. Odvratna si, debela krmačo, sedi dole - vikala je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bora Santana

#Milica Kemez

'