AKTUELNO

Sada su svi shvatili zbog čega je Đoganijeva kivna na Marka.

Marija Kulić je tokom emisije "Pretres nedelje" istakla da Marko Miljković nikada nije voleo Lunu Đogani i da treba da otvori oči, a potom je svoje mišljenje izneo i Marko Đedović.

Ja ne verujem da ste vi raskinuli. On je i te kako počeo da muva Ivu, pa Jelenu, za sada su njih dve bile u opticaju. Ovaj čovek te nikada nije voleo, niti te voli. Ti si večito žrtva i ti samo njemu praštaj. To, Luna, ljubav nije. Jeste bio prisan sa tim devojkama, ti si to videla. On pravi od tebe budalu - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasno je da je Luni problem Jelena, odnosno njihov odnos. Mi smo videli njihovo druženje, ali isto tako smo videli i bolje raspoloženje oboje i to govori da postoje simpatije. Na osnovu onoga što sam ja video, on nije prekršio tvoje obećanje, osim ako si ti videla nešto drugo - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam do 14. februara sumnjala u njegovu ljubav. Kada su pustili naš klip, ja sam bila ubeđena da on mene voli. Ja nisam mogla da verujem da Marko može tako da reaguje na klip. Večito sam sumnjala zbog nekog njegovog ponašanja da ja njega više volim. Kada sam ja taj klip gledala, meni je mnogo bilo teško. Tada sam rekla da sam bila spremna da budem sa njim. Međutim, nekoliko dana posle, neke njegove rečenice mene demantuju. On napolju nema problem da pokaže svoje emocije, ovde je drugačiji - rekla je Đoganijeva.
E to je u pitanju. Ti si se, Luna, ponadala da vi možete da se pomirite - zaključio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete da pogledate kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'