AKTUELNO

Mensur je zbog haosa u kuhinji kažnjen mesečnim honorarom.

Učesnici rijaliti programa "Zadruga 3" noćas odgovaraju na pitanja novinara, a novo pitanje bilo je postavljeno Mensuru Ajdarpašiću. Urednika zabave portala Pink.rs, Darka Tanasijevića zanimalo je zbog čega je došlo večeras ranije do suboka između Mensura, Jovane Tomić Matore i Stefana Miloševića.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao ovog ukućanina i zbog čega redovno tako agresivno reaguje i istakao da to Mensuru mnogi zameraju. Inače, nakon agresivnog ponašanja, Veliki šef je Mensura kaznio mesečnim honorarom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada niko nije spavao, ja sam tu pričao, čuo sam zvono, tu smo, gde smo... Video sam da niko nije spavao, nakon toga je ustao Panda i počeo da se dere kroz sobu. Ne znam šta je više pričao. Počeo da urla, da se dere kako ja dozivam nekog. Ja sam ga pitao što se viče, stajao sam ispred njega, on je tako prilazio meni, ja njemu i vikao mi u facu. Nisam mogao da podnesem da mi se neko dere u facu. Znaju oni moje reakcije. Zašto žele svi zadrugari da vide sve najgore od mene? Oni idu do te mere da izvuku najgore iz mene. Panda je mogao da iskulira to, ali nije, došao je do mene počeo opet da se dernja. To bi se tu završilo da se nije umešao neko ko nije trebao da se umeša, ne znam kako da je nazovem, neću je nazivati imenom. Ona je tu uvek da se meša bez potrebe kada imam konflikt, da vređa moju devojku... Smatram da sam pogrešio kod njega (Pande) - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

A što ti moju mamu vređaš? Moju možeš samo da maštaš da j*beš, a kada te bude devojka smirivala, a ne huškala, onda neću da je napadam. Nećeš ni ti da glumiš Ramba! Poenta priče je ne dirajte Mensura, neka vređa, a mi ćemo da ćutimo. Sve što je Mensur rekao je tako, osim jednog dela, samo ne znam šta pokušava. Prvi je pljunuo Baneta, Kendija... Ti ne možeš da pljuješ ljude i glumiš Ramba! Od danas se plašim jaja, nisam znala da jaje može toliko da boli. Ti mene ne možeš da pljuješ, a da da ti ne reagujem. Ne možeš da namestiš ovde autoritet! Ko si ti da te se ljudi plaše? Ja sam smrad, g*vno, ali pi*ka koja pljuje po rijalitiju nisam! Malopre si mojoj mami gurao k*rac u usta, ja tvojoj neću! - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije trebalo to da napravim! Ti si smradina jedna mala! Uživajte dok ste ovde! Ja ću od sada da se brinem o nekim drugim stvarima, a meni je milo što mi ne mogu ništa, da ih je još ovoliko - govorio je Mensur, Jovani.

Foto: TV Pink Printscreen

S*so jedna smrdljiva, pikavcu jedan mali, nad*kaj to đ*ku i pam, pam pam, idemo Mensi! Mina! J*bem ti u usta te j*bem, k*rcu! Budalo jedna smrdljiva! Ne mogu da uradim špagu od k*rca, gledaj! - nastavila je Matora, koja je ovom prilikom i imitirala Mensura.
Lupaš gluposti, buraz. Ne znam ni kako sam te do sada slušao. Ti se izviniš, pa pljuješ i sve tako... - rekao je Panda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'