AKTUELNO

Ovo je početak njihovog kraja!

U emisiji ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali da pogledaju i haotičnu svađu Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Naime, Mensur je po ko zna koji put napao Minu zbog ljubomore, a zbog njegovih scena, zadrugarka je odlučila prekine njihovu vezu, ali ta ljutnja nije dugo trajala.

Dok su gledali video-prilog Mina je sve vreme suflirala Mensuru šta treba da kaže pred svima. Ana Korać ustala je prva da prokomentariše scene koje je videla.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' mene neko zeza? Ovo je dečko koji je rekao Davidu da nije muškarac, ako hoćeš da glumiš muškarčinu, tako treba uvek da budeš. To što si joj rekao da ćeš joj glavu rasprašiti, meni je to odvratno. Niko ne kaže da je loše što si ti emotivan. Nije mi ovo normalno, ovo je bolesno. Ona na snimku izgleda tužno, gleda u zid, a nije mi normalno ni njegovo ponašanje - izjavila je Ana.
Ona je ostvarila svoj cilj za Vladimira Tomovića i ono što je uradila za Draganin rođendan. Mensure, nemoj da se ljutiš, sada njoj ne odgovara ništa u ovoj vezi. On će da skače i plače, ona će da trpi - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove svađe su svakodnevne, jer su iste stvari u pitanju. Ja sam prestala sa većinom zadrugara da provodim vreme, jednostavno nemam više volje ni za rijalitijem. Ovde su se mnogi kleli, pa pregazili to. BIla sam besna u trenutku - izjavila je Mina.
Ovo je početak njihovog kraja - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva Grgurić se umešala u raspravu, te je napala Minu, vređajući Mensura, iako je zaboravila da ju je Vrbaški jedina prihvatila na početku rijalitija.

Iva, ti si j*bena što se tiče nekih ljudi, ti si jedna najobičnija fufica - odbrusio je Mensur.
Mensur ima 23 godine, on je dete. Te fore koje govori, ne može da krene na devojku tako. I onda Mina takva kakva je, ona je i prošle godine isto takva bila, us*ravala svoje prijatelje. Ne sme da uđe u kuću, tako si rekla - rekao je David Dragojević.
Mislim da je to više iz besa, vidi se da je voli, ispalo je to bezveze, ali se izvinio i to je to - izjavio je Stefan Karić, koji je stao na stranu Mine i Mensura, iako se zakleo na prijateljstvo Vladimiru Tomoviću, koji je isprovociran od strane njih dvoje, te je diskvalifikovan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'