AKTUELNO

Da li njihova veza zaista pred pucanjem.

Nakon što je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću, vaša omiljena emisija"Gledanje snimaka" je mogla zvanično da počne.

Na narednom klipu prikazan je razgovor Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, a Mensur je tom prilikom zamerio Mini što je čestitala rođendan Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ne znate zašto sam ja to njoj zamerio - rekao je Mensur.
Tako je bilo i kad je bila slava. Ja sam odlučila da sa Zolom nemam komunikaciju. Svi znaju koji su razlozi, to što se izdešavalo vezano za Vladimira, zato mi nemamo komunikaciju. Meni kad je bila slava, čestitali su mi i ljudi sa kojima ne razgovaram. Zato sam ja njemu čestitala rođendan. Rekla sam mu što mi nije zamerio za Maju. Eto to je problem, što sam ja nešto rekla, a onda sam čestitala rođendan Zoli, on nije želeo da mu čestita - navela je Mina.
Mina i ja se poznajemo, i pre ulaska u "Zadrugu 2". Otkad je Tomović diskvalifikovan, ja sam shvatio da ona nije ispala fer prema njemu i tu je naša komunikacija prekinuta. Ona mi je pružila ruku sinoć, ja sam se iznenadio i onda sam shvatio da se ona možda i kaje. Ti i ja nemamo koflikt, ti samo nisi ispala fer prema mom prijatelju. Ja nisam očekivao sinoć da ćeš mi čestitati. Ona je svesna svaga, nije nimalo glupa, kad smo se sinoć pogledali u oči, ja sam shvatio neke stvari, drago mi je što mi je čestitala, ali nisam očekivao - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ta tema ne zanima. Prolazila sam, čestitala sam rođendan - pravdala se Vrbaški.
Da li si pokušala da pošalješ Tomoviću poruku preko nekog ko je izašao iz Zadruge - upitao je Milan.
Ne, nikada u životu - tvrdila je Mina, a Mensur se zbog ovog pitanja zaledio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se vidi da je Minu apsolutno ne zanima šta on priča. Da je on pitao da ona ponovi šta je rekao, ona ne bi imala pojma. Vidi se nezainteresovanost, njihova veza je pred krajem - naveo je Đedović.
Zola imaš pravo, moje je da li ću da ti verujem, ili neću. Imate pravo da sumnjate, ona je pokazila svoju reč - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam samo Barbari da ću dati broj moje majke da kontaktira njegove (Tomovićeve), kako bi njegove stvari uzeli - rekla je Mina.
Je l' ste ti i Mina prenoćili zajedno u hotelu - upitao je Milan Zolu, a oni su rekli da je bila na snimanju spota.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'