AKTUELNO

Ivin komentar iznenadio je sve!

Zadrugarka Mima Živković je ove noći u emisiji ,,Pitanja novinara" potvrdila da zaista misli da je Stefan Karić pripadnik LGTB populacije, a to je zaprepastilo sve ukućane koji su slušali njeno izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su meni stavili etiketu, jer nisam bila ni sa jednim muškarcem u krevetu, a sa njim sam imala svađu. On je čudan kao muškarac. On je meni dobacivao, a ja sam njemu rekla da li je moguće da nije pipnuo nijednu devojku, a poznat je kao šarmantan muškarac. Ja mislim da bolju dušu ima Đedović koji laprda, nego Karić koji glumi nekog džentlmena. Po meni, nije kulturan, vređao je svoju bivšu devojku. Ali za to da je gej, pa da...čudno je to. Pet meseci nije pipunuo nijednu. Ne postoji muškarac koji nije osetio potrebu da bude sa nekom devojkom ovde. Iva je iskreno rekla da ništa nije osetila sa njegove strane. Ja njega ne osuđujem, neka je živ i zdrav, ali mislim da je bio vezan za Vladimira Tomovića i spavao je čak sa njim. Ovde se više ne zna ko je gej, a ko ne. To je katastrofa. Pitate se zašto nemam momka, mislim da ovde svi gaje simpatije jedni prema drugima, a devojke su im samo paravani - rekla je Mima

Iva Grgurić bila je nasmejana dok je sve ovo slušala o svom bivšem dečku, pa je samim tim privukla pažnju sedme sile koja ju je zamolila da ovo prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se uvek smejem kad Mima priča, uvek je tako transparentna. Ona sumnja da je on gej, a ja tako ne mislim. Mi nismo imali se*s, ali da smo se pipkali, normalno da da. Ali, sad da nekom objašnjavam ne mogu, to je naša stvar. To nije moja sumnja, ja stojim iza toga da Stefan nije gej i to je to. Ja sam shvatila kao dozu humora i zezancije - rekla je Iva.
Sve mogu da kažu, ali da sam gej, to nema šanse. Najviše volim ženski rod i to je to. Bitno mi je da moji najbliži znaju. Baš me briga šta misli Mima iz Pukovca.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima je nastavila da vređa Stefana, a onda je on izjavio nešto što niko nije očekivao.

Tebe jure, jer imaš pare. Niti si lep, izgledaš kao da si peti razred. Pašće maške, polako! Da je Karić instalater, da li bi ga neka od vas pogledala? Ne bi nikad! Zato što ima pare, zato ga jure! - rekla je Mima.
Ja nemam problem sa ženama, imao sam svađu sa Miljanom samo. U njoj sam izazvao agresiju. Ja ne znam da li nekog diram ovde bez razloga, niti sam ikog napadao. Što se Tomovića tiče da, pre bih spavao sa njim nego sa Ivom. Drago mi je što sam Mimi produžio boravak - rekao je Karić.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'