AKTUELNO

Zadrugarka čeka Stefanovu povratnu informaciju.

Naredna sagovornica voditelja Ognjena Amidžića je Miona Jovanović. Zadrugarka je priznala voditelju da ima simpatije prema Stefanu Kariću, kao i to da je primetila signale sa njegove strane, ali da još uvek nije sigurna kako će se njihov odnos odvijati.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se veoma lepo. U suštini nema ništa novo. Postoje neke simpatijice prema Stefanu Kariću. Ja nisam razmišljala u tom pravcu, u poslednjih nekoliko dana sam počela da obraćam pažnju na njega. Za stolom sam videla da me gleda i tako je to počelo. Sa njegove strane ništa konkretno ne vidim. On je mene pre nekoliko dana pozvao da dođem do njegovog kreveta da pričamo. Tada mi je rekao da sam baš slatka. Kad je pričao sa Borom, on je rekao da ja spadam u tri devojke koje su mu najlepše u kući. Trenutno mi se čini da mi je nedostupan, kao da ima neku ogradu, kao da ne može da mu se priđe zbog nekih iskustava sa Ivom. Ermina se mnogo trudi oko njega, ona pravi hranu za njega, smišlja mu pesmice. Ona je majka trinaestogodišnjeg deteta, ja ne vidim nju kao rival - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Miona je priznala da joj se dopadao i Vladimir Tomović i Filip Đukić, ali da je vreme pokazalo da njih dvojica nisu momci za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Tomovića, on jeste lep, prijala mi je njegova pažnja. Što se tiče Filipa, on mi je uvek bio simpatičan, lep. Jeste on lep, ali kada vidim šta sve ima loše, zanemarim sve to dobro - ispričala je Jovanovićeva, a onda prokomentarisala Karića.
On je veoma simpatičan, lep, sviđa mi se njegov karakter i stav - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Miona Jovanović

#Stefan Karić

'