AKTUELNO

Ivana nije prestala da je vređa!

Zadrugarke Ivana Šopić i Maja Marinković imale su žestoki sukob u toku prethodne noći, a netrpeljivost između njih dve nastavila se od ranog jutra.

Marinkovićeva je krenula na tuširanje, a onda je prosula Ivaninu kafu koju je ostavila u kupatilu kako bi zapalila cigaretu. To je izazvalo burne reakcije, pa je Šopićeva započela sa uvredama zbog kojih je i ona zanemela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sa tim debelim obrvama, tri dlake na glavi! Videćemo ko će da prođe gore i mnogo si se za*ebala! Sve zbog ove kafe! Kunem se u sve što imam da lupaš gluposti! Ne znam kako misliš da se okupaš posle ovoga sa kafom! Ribaću te sve dok si ovde u rijalitiju, jer si mala pi*kica i jer imaš konjsku glavu! Bila si sa kvarnim zubima prošle sezone, a sada si sa duplim obrvama! Glavato prasence! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće tebe oženjen čovek, ima ženu i decu kući - rekla je Maja.

Ivana je nastavila da joj izgovara niz pogrdnih reči, a sve zbog uvrede koju nikako nije mogla da zaboravi, a to je izraz ,,Vašarska đeljana".

Ti si Tomoviću dr*ala, o čemu pričamo?! Imala si kvarne zube, smešna si! Nikad ti ružnu reč nisam rekla, niko te nije ogovarao! Samo smo rekle da ti nije šerpe, nikad ne bi osvojila peto mesto! Meni dolaze ljudi i pričaju kako me ne vadiš iz usta - rekla je Šopićeva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'