AKTUELNO

Zadrugarka je iznela svoju stranu priče kako bi sebe opravdala.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 3", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Da li vas je sramota što su vas Dragojevići nasamarili da nastupate sa onom pesmom? - glasilo je pitanje sa Edisa Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nije me sramota. Dogovorili smo se da to bude sprdnja i potrudili smo se da tako i izgleda - rekao je Edis.
Hteli smo da prikažemo šta se dešava napolju. Ljudi napolju nisu shvatili poentu kada smo mi prikazali kako on odlazi iz kuće, nalazi se u klubu sa Draganom. Dragana saznaje da on ima ženu, mi se uzimamo za ruku, i obe odlazimo. On bude ostavljen na kraju, ne budu ostavljene ni žena ni ljubavnica. Mi ništa nismo izmislili, mi smo samo predočili gledaocima ovu sitaciju. To je bila sprdnja - pravdala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je ozbiljno pravljenje sp*dnje. To je nešto što se dešava ovde, to je priča Edovog života. Ako se neko sp*da sa tim stvarima to je ružno - rekao je Lepi Mića.
Svaka druga žena je napolju prevarena. Ovo je namerno urađeno. Ovime su povređene sve žene. On potcenjuje druge žene. Ona bi bila u stanju da to isto uradi. Ovde niko nije radio šta treba - pričala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora je optužila Marka Đedovića da je on rekao da je užasno što su Dragana Mitar i Edis Fetić predstavili sa pesmom "Žao mi je prevarene žene", što je on izričito negirao.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Marija Kulić

'