AKTUELNO

Ona ništa nije želela da mu potvrdi.

Dragana Mitar i Vladimir Tomović porazgovarali su ove noći u izolaciji o svom odnosu, jer je ona danas priznala da voli Edisa Fetića, a da se sa njim samo igra.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila i Dejan su mi rekli: "Ona tebe ne zna, zaljubljena je, ali te ne zna, boji se od nepoznatog". Ja sam im rekao: "Ona se više boji od poznatog". Ne moraš da mi odgovoriš, samo mi reci je l' istina. Ti si štitila sve, a tebe niko - naveo je Tomović.
To je tačno - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

A isto tako je tačno da ćeš da me poslušaš i da ne štitiš više nikog. Znaš da te svi pogrešno savetuju, da su im bitne samo priče. Poslušaj mene kao nekog ko ti misli dobro i kaži sve, a ja ću se potruditi da putem nekih konakata da dobiju internu zabranu prilaska. Ko god da ti je loše učinio. A ja ću sam sebi da odredim zabranu prilaska tebi. Ako je neko spreman da ovde sedam meseci izdrži u čekanju, onda taj neko treba da bude tu gde jeste, da bude srećan, da se konačno sazna istina. Je l' zna Marko ono što ja znam? Je l' zna on ono što ja osećam - pričao je Vladimir.
Zna nešto. Nismo se dotakli tih nekih priča. Nismo ni imali kad da pričamo, desilo se sve brzinski. Neke stvari su se izdešavale poslednja dva meseca - rekla je Dragana.
U vašem odnosu se dešavaju ružne stvari od prvog dana - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kao da sam došla kod nekog vrača - konstatovala je zadrugarka.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'