AKTUELNO

Ovo niko nije zapazio.

Stanija Dobrojević i Zlata Đurković kao nominovane takmičarke boriće se u duelu za opstanak u najgledanijem rijalitiju, a povodom toga u studio su stigle i njihove podrške. Stanijina drugarica Tamara Radoman i Zlatin muž Vlada Novaković komentarisali su aktuelna dešavanja u Beloj kući, pa su se dotakli teme o svađi Ane Korać i Davida Dragojevića.

Naime, njih dvoje su ušli u konflikt zato što David navodno nije sačuvao mesto za njegovu devojku kada su se svi smestili uz tv kako bi gledali finalno takmičenje ,,Pinkovih zvezdica - All stars".

Foto: TvPink Printscreen

Uglavnom se parovi svađaju oko nekih gluposti, ovo je bespotrebna svađa, nikakav povod. Mislim, po meni je bezvezve. Pritisak, kraj je, verovatno svi jedva čekaju da idu kući, oni će sigurno da se venčaju - rekla je ironično Taša.

Foto: TvPink Printscreen

Njima je dosadno, non - stop su zajedno. Meni će biti top kad Zlata izađe. Ja sam teško izdržao zbog nje, nije patetično. Ona i ja često provodimo vreme zajedno, ja često idem sa njom na nastupe da joj budem podrška. Bude li mi rekla da ide u Zadrugu 3, mislim da ćemo jedino zajedno, šalim se. Dosta je bilo - rekao je Vlada.

U nastavku, pogledali su i kako je izgledalo kada je David odlučio da joj se suprotstavi, pa se onda on naljutio na nju. Zlatin muž Vlada Novaković imao je samo jedan zaključak.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam primetio jednu stvar, mislim da je ova stvar izbila oko čarapa, pokušala je da mu ih skine, njima je stvarno dosadno - rekao je Vlada.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'