AKTUELNO

Padale brutalne uvrede!

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević je dobio pitanje da objasni da li se uplašio da će Zorica Marković izneti sve šta zna o njemu, pa joj se zato izvinio:

Nemam ja čega da se plašim. Ona može da proveri u San Dijegu. Ko zna, neka slobodno iznese. Ja ću nju tužiti za neke stvari. Ja volim da se izvinim, ja poštujem starije ljude. Ona je i pevačica i sve to. Ona priča svašta sebi u bradu, pa kaže da nije tako i sve to. Šta ima da iznese, i te kako može, slobodno. Imaće gde će morati da pokaže - zapretio je Dragojević.
Hvala, Davide na lepoj proceni, vrlo si inteligentan. Vidim da sad ti šiljiš k*rac, a ne ja. Sa tom tužbom obriši d*pe - odbrusila mu je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

David je krenuo da svira na imaginarnoj violini, a Zorica je počela da mu dobacuje:

Ti sviraš na k*rcu. Šta si ti ovde, jeb*č Aleksandre Subotić i Ane Korać? Sviraj, Ana će igrati, jedino ćeš tako zarađivati pare. Sramoto jedna - govorila mu je Zorica.
Sam pao, sam se ubio - zaključio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Napravljena je pauza zbog reklama, a nakon istih su nastavili da se vređaju i svađaju.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'