AKTUELNO

Zalupio joj vrata pred nosom! Svega mu došlo glave, pa joj odbrusio i završio po ko zna koji put sa pevačicom.

Nakon što su zadrugari legli da spavaju, kao po običaju, svako veče iz rehabilitacije čula se vika. Suzana Perović ušla je u ljubavno gnezdo kod svog intimnog prijatelja, Mikija Đuričića i napadačkim stavom povela razgovor.

Mikiju je u jednom trenutku prekipelo, te je svojoj bivšoj devojci sasuo sve u lice, a potom je i izbacio iz rehabilitacije, zbog čega je Suzana prebledela.

Foto: TvPink Printscreen

Ne želim da te slušam, pusti me da spavam. Ti na svoju stranu, ja na svoju. Neću da ispadam idiot, ušao sam u neke mirne vode. Mi ne možemo normalno da funkcionišemo. Ja sam bio zaljubljen u tebe, eto! Zašto se ti ne skloniš od mene, ako te već maltretiram? Ja neću da ispadam manijak! Besan sam, jer ne znaš da se ponašaš! Neću da se raspravljam uopšte sa tobom! Ja više neću da trpim tebe, nećeš ni ti mene! Mi više ne možemo da funkcionišemo - vikao je Miki.
Ti bre u toku dana promeniš 5 puta mišljenje bre - vikala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Samo ustani i reci da sam ti ja najveća greška, ja ću reći da si ti moja i to je to - zahtevala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja više neću, ti kažeš ko je prvi prišao? Ja sam prišao jer sam ja normalan, ali više ni toga neće biti! Glava me boli, jednom kažeš jedno, drugi put drugo, ne mogu više, ti ne znaš šta hoćeš! J*bem li ti mamu! Marš napolje! Ti si najveće g*vno koje sam ja ikada u životu upoznao! Nemoj da si slučajno otvorila vrata! Sve mi se smučuilo, jer me praviš budalom! Ti mom svetu ne pripadaš! Ne možeš da dosegneš do mojih misli, do svega, samo vas materijalno zanima! Nećeš me videti ni ovde, ni napolju više! Ja tebi ne verujem ništa više, ovo je samo bolesna strast! Nema ni ljubavi, ni ničega! Ne ide ženo, vidiš da ne ide! Naša priča je ispričana, nisam ja lagao, ti si lagala, zbog tebe! Izvini kao sam pogrešio ja, ako si od mene čula lošu reč. Boli me glava više od našeg odnosa -  nastavio je pčelar iz Kupinova.

Suzana i Miki su po ko zna koji put završili njihov odnos. Međutim, poznavajući njih dvoje, jutro će već promeniti sve na bolje.

PROČITAJTE JOŠ: SVE SE PREKO MOJE KIČME LOMI! Rebeka smatra da ne može da trpi Petrućijevo ponašanje posle žurke, ŠA ga na sve načine OPRAVDAVAO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'