AKTUELNO

Naši čitaoci nisu štedeli Jelenu sa oštrim pitanjima!

Učesnica "Elite" Jelena Ilić Marinković odgovorila je na pitanja publike sa Instagrama u našoj rubrici "Insta rešetka".

Foto: Pink.rs

Veza Anite i Anđela kakva god da je makar nisu pogledali sa strane nekoga kao ti.

Ja ne znam da li su oni pogledali nekoga sa strane, mislim da je njihova veza od početka na klimavim odnosima. Mislim da sve što nije prirodno i spontano krenulo ne može biti stabilno, meni se gledanje sa strane desilo takođe spontano, tako da ne bih upoređivala te odnose.

Kako je Beka?

Beka je odlično, uživa kod mojih roditelja, eto za dva tri dana će biti sa mnom.

Ženo, nemoj više botoksirati te kuglice na kraju vilice, ružno ti stoje.

Kuglice i botokse nisam sigurna da imam, uvek imam ovako prirodno i kockasti glavu tako da nisam sigurna na šta gledaoci misle ali dobro.

Foto: Pink.rs

Koji je tip ličnosti pravog muškarca po tvom mišljenju?

To je kompleksno pitanje, ništa savršeno ne postoji, najbitnije je da je muškarac na mom intelektualnom nivou, fiički nije toliko bitno. Uroš je bio na mom intelektualnom nivou, još uvek je.

Da li imaš imalo nečeg ljudskog u sebi da se postidiš šta si uradila?

Naravno da imam ljudskog u sebi i naravno da se stidim zbg nekih svojih postupaka ali gledaoci to možda ne vide na pravi način. Ja postupam uvek u skladu sa situacijom u kojom se nalazim i u skladu sa ponašanjem ljudi prema meni a naravno da imam ljuskosti u sebi i naravno da znam šta je stid

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Hvala Bogu pa si došla pameti, da li si stvarno mislila da čovek koji ne viđa svoju decu može da bude dobar čovek?

Mislim da sam konačno se konačno vratila u kolosek i da sam konačno napravila dobru odluku. U vezi Ivana i njegove dece mislim da nemam potrebu da komentarišem, jer sam ga uvek u tome podržavala i nagovarala da napravi prvi korak, mislim da sam dosta doprinela tome, svakako svi mi govore da sam se vratila u kolosek što se tiče mog izbora.

Uroš je odustao od tebe zbog tvog ponašanja prema Ivanu, nasilnice jedna?

Ne mislim da sam ja nasilnica, niti da je odustao Uroš zbog toga od mene, meni se dsesilo možda samo dva puta za šest meseci da ispadnem iz koloseka i da ne umem da se iskontrolišem i ipak ponosna na sebe kolike sam provokacije uspela da istrpim i da se stabilizujem jer sam ranije bila mnogo impulsivnija.

Foto: Pink.rs/J. Simonović, Pink.rs

Na ova i na mnoga druga pitanja, Jelena Ilić Marinković je odgovarala u okviru naše rubrike 'Insta rešetka. Nastavak pogledajte u video-klipu ispod.

Autor: Iva Stanković / Nemanja Šolaja