AKTUELNO

Još jedna drama u emisiji "Gledanje snimaka"

U emisiji "Gledanje snimaka" voditelja Ivana Šopić, nakon svađe Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, dala je reč Lepom Mići da komentariše njihov odnos.

Sad se svi od Miljane ograđujete, svi redom. Njeni postupci govore o njoj, vaši o vama, a vi ste bili sa njom. Zola je prelazio preko gorih stvari. Zoli je sad fino sa Stefani, Bebici sa Teodorom, ali oni su njoj obećavali svašta - govorio je on.
Ja više neću da mu se obratim - poručila je Miljana.
Ja sam ovde fino došao i prema njoj nisam imao napadački stav - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je zbog nje napustio rijaliti, a onda bio njen domaćin u Beču - nastavio je Mića.
Njena majka me je zvala - dodao je Zola.
Laže, ja sam ubeđivala majku da me pusti. Ja sam otišla u hotel. Mene on više ne zanima, neću da idem na mesto gde sam se razbolela. Zašto nisam ista kao pre? Jer su ovde svi moji bivši parnteri. Obećavam da više neću da mu se opravdam. Stefani može da potvrdi da ne idem za njima, kao što nisam išla ni za Anitom - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče klipa, ja se slažem sa ljudima koji se vraćaju. Meni je bitno ovo da kažem, jer to govori o njoj. Miljana je duboko nesrećna, morala je da bude svesna gde dolazio, kao i mi. Ona je zapečenjena činjenicama da Bebica i ja imamo nove partnere. Darjan ima pravo na svoj život. Miljana je toliko nesrećna i ne želi drugima dobro priznala mi je da je Željko bio ovde i da je pitao za tatu i da me vidi, a ona ne želi. Njoj je bilo bitno da mi to kaže, a verovatno bi izmislila da mi nije rekla. Željko hoće da se viđa sa tatom, čisto da znate - govorio je Ivan.
Nikad nismo rekli ružnu reč o Ivanu. Ja sam rekla da mu je tata na poslu, nikad ga ne komentarišemo - poručila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.