AKTUELNO

Ljubav je pobedila!

U toku je emisija ''Narod pita''.Gošće voditeljke Ivane Šopić ove večeri su Anita Stanojlvić i Jovana Tomić Matora, a usledilo je uključenje narednog gledaoca, kako bi dao svoj sud o učešću bivših zadruzgarki.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša iz Zrenjanina kraj telefona. Obe su mi jako drage, dobro su se pokazale. Matora ne voli nepravdu, zastupa istinu i ne voli da laže. Ispravna je u svakom sedmentu učešća, prava kraljica. Anita se dobro pokazala, ali nije na istom nivou kao Matora. Ćutljiva je, nije umela da se izjasni onda kad treba da odbrani sebe i svoj stav - istakao je gledalac.

Nakon kratkog uključenja, voditeljka Ivana Šopić obavila je razgovor sa svojim gošćama, a njih de obelodanile su da će uskoro stupit u brak, što je iznenadilo sve u studiju.

Anita, izgledaš prelepo - rekla je Ivana.
Ivana, ja sam to izabrala, moram da napomenem - istakal je Matora.
Da li toliko sijaš zbog ljubavi? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo tako. Sreća ne može da se sakrije, što se i vidi - odgovorila je Anita.
Danas sam bila u Kurševcu kod njene majke. Uskoro će se destiti nešto lepo, za nekih deset dana. Anita je danas rekla ''da''. Biće veselo. Bila sam kod tašte, rešila sam sve. Ne bih puno da otkrivam detalje. Biće spektakularno i prelepo. Danas smo odelile radosne vesti - kazala je Matora.
Ti si je zaprosila? - upitala je Ivana.
Odmah smo konkretizovale, bez veridbe. Svadba će biti u drugoj državi, moram da kažem da će se sve održati za mesec dana - otkrila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je svadba? - upitala je Ivana.
Za mesec dana, ne mogu da kažem gde i kad tačno. Tajna je ko će biti kumovi, a ono što je važno je da će do toga doći. Krivo mi je jer sam pravila tenziju, bežala od ovakvog odnosa. Mislim da je vreme da našoj ljubavi damo šansu. Ne treba da se opiremo - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte OVDE

Autor: S.Z.