AKTUELNO

Na stubu srama!

Voditeljka Ivana Šopić je najavila naredni video klip zadurgarima, na kom su imali priliku da vide razgovor Anite Stanojlović i Milice Veselinović o Marku Markoviću.

Marko je prvi dobio reč.

Ja ničiji pogled nisam osetio. Konstatno one gledaju da bi primetile taj pogled. Sinoć spremamo Ša i ja da jedemo, ja izbodim neke kerefeke, ona se smeje - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče sam sve radila namerno, sve sam provocirala ceo dan - rekla je Anita.
Mislim da nije sposobna da radi one stvari namerno...Neću da kažem da je opterećena, ali da je ravnodušna, nije - dodao je Marković.
Sinoć je sve demanotvala što je pričala, on joj pokazuje nešto rukama, ona odlazi u garderober - otkrila je Ana.
Ja prihvatam svoju grešku. Ja sam vam dala povoda za to, namerno sam to radila. Ja ne radim ništa, to je bilo juče - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorice, branila si je i kad nije i kad je bila u pravu - rekla je Ivana.
Ona vidi da mu prija što mu pere veš, ona jeste vredna, tu nema govora. Prvi put je Marko Marković vrlo iskren, tako je trebao. Opet su sve tri iz kokošinjca u igri, s tim što Anita kada je sada saterana u ćošak, nema šta da kaže. Uhvaćena si na delima Anita, to je sve samo izgovor. Primetila je da se Zola zaljubio, to zloupotrebljava. Ako Marko gleda u nju, kako ona vidi ako ne gleda u njega? Mislim da je neiskrena prema Zoli, fino joj je sa Zolom - rekla je Zorica.
Problem je to što sam dobra sa Milicom, a ti navijaš za Filipa i Aleks - rekla je Anita.
Kakve veze imaju Milica, ovo dvoje ljudi, sa ovom temom? Oni nisu u ovoj priči, ja ovde ne navijam ni za koga. Navijala sam za tebe, ali si me prodala - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Glup nisam i naivan nisam, mogu da namirišem svašta nešto u životu. Samo da vam kažem ovako. Nisam ništa video, išao sam ovim (srcem). Hoću ovo da kažem, videćemo šta će se dešavati na dalje, ja ću se truditi da budem maksimalno fer prema njoj, a nek ona razmisli i nek vidi šta će i kako će. Ovo što je pokušala da mi preti jutros, da će mi pocepati garderobu, polomiti glavu i ostalo, ja se toga ne plašim. Bukvalno prelazim preko toga zato što mi se svidela i zato što mi je u nekim situacijama zanimljivo sa njom - rekao je Zola.
Zola je neko ko nije glup i vidi neke stvari. Mene nervira sada Anita, zna da će da se meri šta god da uradi, pogotovo kada priča o Marku Markoviću. Šta ti imaš da jedeš mafine i teraš inat Zoli kada si sa njim u vezi? Deluje da radi na silu, a Marko je dobio čestitke od fanova, verujem da ljudi napolju imaju priliku da vide koliko se gledaju. Nije Anita glupa, zaljubljena je u Marka Markovića, to i on vidi - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sve ovo što radi meni u inat, u šta ne verujem, ona to radi sa osobom koju je molila za onu stvar. Čemu to poniženje? Ne mogu da verujem da se toliko ponižava, a ona i mene ponižava - dodao je Zola.
Ja mislim da se Zola stvarno zaljubio. Anita je po izgledu, realno, premija za njega. Lepšu devojku ne bi mogao ni spolja da nađe. Žao mi je Zole, biće velika žrtva, jer je zaljubljena u Marka i sve bi dala da bude sa njim - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto se Anita prebacila zbog Zole, ona je tražila da pročita čestitku i rekla je da joj se sviđa druga čestitka. Kaže Marko: "Ovde piše da ljubav pobeđuje", a ona se samo nasmejala - rekla je Ana.
Mislim da između njih postoje emocije i ne znam zašto sumnjaju. Zola je vrlo duhovit i šarmantan muškarac. Razmžena klinka tera inat Zoli - rekla je Jelena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.