AKTUELNO

Ovo je istina!

U novom izdanju emisije 'Pitam za druga', Sanja Stanković i Stefan Milošević Panda, ugostili su bivšu zadrugarku Saru Reljić, koja je govorila o gorućim temama koje tresu Zadrugu ali i ceo region.

Sara je nakon video klipa Maje Marinković i Bilala Brajlovića, progovorila o njegovoj izjavi da su bili zajedno i njegovom ponašanju dok je pevala na 'Momačkoj večeri'.

Foto: RED TV Printscreen

Pevačica je priznala da li je stvarno 'Bolje biti Bilal nego Car', ali se i osvrnula na priču u kojoj su oni navodno bili zajedno.

Uuu, koje pitanje... Čim tako pevaju tako, verovatno je tako. Ne bih Bilalu bila u koži, zbog svega... Nisam neko ko dugo ostaje ljut, žao mi ga je sad. Žao mi je i Maje koja je plakala skoro ceo dan... Ispao je nesporazum, jer on mene nikada uživo nije ni video. Moja menadžerka je dobra sa njim pa je možda rekla ono: 'Pozdravi mi Saru'... Ne znam, možda su međusobno komentarisali da sam 'dobra'... Sve je to dobro, to je kompliment za mene u svakom slučaju. Nek je on meni živ i zdrav - govorila je Sara.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.