AKTUELNO

Bez zadrške progovrio o svemu!

Nakok što je Ivan Marinković tokom svađe sa Tijanom Jovović izneo niz tvrdnji na Tijanin račun, pozvali smo njenog bliskog prijatelja Dj Markonija, kako bi nam izneo svoj stav o novonastaloj situaciji.

Foto: Privatna arhiva

Ivan Marinković je istakao da je Tijana pobegla iz Crne Gore, putujući od Novog Pazara, preko Soplja do Beograda. Marinković je tom brilikom rekao, da novac nije zarađivala baveći se muzikom, već nemoralnim radnjama, o čemu je tačno reč?

Ivan Marinković je veoma zaiteresovan za jednu divnu devojku poput nje. Ja sam sarađivao sa njom, ona se se ne bavi svim tim stvarima. Ona nije pobegla nigde. Definitivno mislim da to nije tačno, on sve čini da je degradira. Ona je pred Zadrugu saznala da joj je Lepi Mića rodbina, to je jedna zanimljiva informacija - rekao je Dj Markoni.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Ivan je istakao da su se roditelji Tijane Jovović nje odrekli, da li je to istina?

Ona je jako vezana za svoje roditelje, zato i pazi o svakom svom koraku. Svi govore da je iz Podgorice, ona je iz Pive, tačnije, to je malo mesto, gde se svi znaju. Smatram da je tako, kako on priča, sve bi se već znalo - zaključio je Tijanin prijatelj.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: S.Z.