AKTUELNO

Nije joj dobro!

Sin rijaliti zvezde Miljane Kulić, mali Željko, danas puni četiri godine. Međutim, Miljana nije mogla da prisustvuje slavlju koje je za njega i organizovala u jednoj igraonici, gde su se okupili Kulići ovog popodneva. Miljana se sada oglasila za Pink.rs i objasnila zbog čega nije bila na Željkovom rođendanu, ali i da strahuje za svoje zdravlje nakon operacije želuca, koju je imala u Turskoj. Kulićeva nam je takođe otkrila da je na putu za Urgentni centar, budući da joj je ponovo pozlilo.

- Nisam baš dobro. Idem opet u bolnicu. Moram opet da primim infuziju. Lekari kažu da ti može da se desi nakon operacije koju sam nedavno imala, jer sam se preopteretila previše. Zato nisam mogla da dođem ni u emisiju ''Narod pita''. Nekoliko dana već imam problem, smršala sam 11 kilograma za sedam dana. Svaki dan po 1.200 mršavim, ne smem i ne mogu ništa da jedem - rekla je Miljana za Pink.rs i dodala:

Foto: Instagram.com/marijakulic_mtaz

- Sad kad su Željko, mama i tata i moje sestre Tijana i Ana stigli sa rođendana iz igraonice, ja sam podigla Željka. Totalno sam zaboravila da sam operisana, a ne bih smela da podižem ništa teže od flaše, a njega sam držala u rukama nekih dobrih pet minuta. Verujte mi da sam skroz zaboravila da sam operisana, čekala sam ih na ulici, jedva sam čekala da dođu. Sad me je strah da se nije nešto iskomplikovalo, jer sam ga držala u naručju. Mnogo jake bolove imam, krenuli smo pravo u Urgentni centar. Malaksala sam baš... - poručuje Kulićeva za naš portal i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Mnogo mi je žao što nisam mogla da budem s njima na rođendanu u igraonici. Kupili smo Željku mnogo igračaka. Svi smo mu kupili ponešto. Nenad i ja smo mu kupili autić - rekla je Miljana.

Autor: M.K.