AKTUELNO

Uživa na primorju!

Mina Vrbaški bila je sinoć gošća voditelja Milana Miloševića u emisiji "Narod pita", zajedno sa svojim bivšim dečkom Matejom Matijevićem i njegovom bivšom devojkom Anđelom Đuričić. Pred početak emisije obavili smo intervju sa njom.

Foto: Pink.rs/A.Stanojević

Prvo smo je upitali kako provodi dane nakon "Zadruge 5":

Iskreno, malo sam bolesna, prekjuče sam se vratila sa mora da ispoštujem emisiju, sutra opet idem za Crnu Goru. Provodim lepo dane, od 1. septembra se vraćam na posao, pa da iskoristim priliku i malo slobodnog vremena - rekla je Mina.

Foto: Pink.rs/A.Stanojević

- Mateja i ti ste pre emisije bili u kafiću i ponovo ste se zapratili na Instagramu, otkud to?

Mateja i ja smo kratko bili u svađi, otpratili se, a onda se posle 10 minuta vratili. Generalno, mi smo super. Nećemo se pomiriti, naše prijateljstvo će biti samo prijateljstvo i ostaće ovakvo kakvo je sad - ispričala je ona.

- Mensur je nakon izlaska izjavio da je sve što si pričala unutra bilo tačno. Da li te je kontaktirao da ti se izvini?

Nije i nema potrebe. Sve što sam komentarisala, komentarisala sam u rijalitiju, znam koliko sam bila iskrena. Ja sam imala dobru nameru - rekla je Mina.

Foto: Pink.rs, RED Tv

- Kako komentarišeš raskid Dalile i Filipa?

Iskreno, ne pratim nikoga, sebe sam stavila na prvo mesto, zbog mnogih situacija gde sam opet dopustila sebi da druge stavim ispred sebe. Da li je neko u vezi ili ne nije moja stvar, svakom želim sve najbolje - odgovorila je Vrbaški.

- Kako se osećaš što ćeš u studiju biti sa Matejinom bivšom devojkom Anđelom?

Ja sa Anđelom nemam ništa, Mateja je prvo bio moj dečko, možda bi njoj trebalo da bude neprijatno, a ne meni. Nismo se pozdravile, nema potrebe - istakla je ona.

Mina je na kraju istakla i da ne postoji nova osoba u njenom životu, a da ako je bude bilo, to ćemo saznati.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M.M. / M. P.