AKTUELNO

Uživaju za sve pare!

Bivšu zadrugarku Maju Marinković i Predraga Pecu Raspopovića, bivšeg partnera Aleksandre Subotić, paparaco patrola portala Pink.rs sa Crnogorskog primorja uhvatila je novopečeni par na vrelom letnjem danu.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Maja je u Crnoj Gori uhvaćena sa partnerom svoje "najbolje prijateljice" Aleksandre Subotić, Pecom, kako uživa na plaži. Njih voje su bili opušteni, ona je na sebi imala šešir, velike naočare za sunce, žuti kupaći kostim, a preko je ogrnula svileni ogrtač za plažu. Ono što se jasni vidi jeste da se Maji nazire stomačić, te je tako vrlo moguće da su glasine o njenoj trudnoći - istinite!

Takođe, kako se moglo primetiti, par se nije razdavajao jedan od drugog, pa se moglo primetiti da im je sve potaman, iako se u poslednje vreme pisalo da je njihva romansa na klimavim nogama.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, nakon raznih navoda da je Aleksandra Subotić brže-bolje doletela u Budvu, dok se Marinkovićeva nakratko vratila u Beograd, kako bi pokušala da izgladi odnos sa ocem svog deteta, bivša zadrugarka se ovim povodom oglasila za Pink.rs i stavila tačku na razne spekulacije.

To je čista glupost, ne verujem u te laži. Ja sam svesna da nije mene, niko ništa ne bi ni čitao jer jedna je Maja Marinković. Toliko, šaljem im tople pozdrave iz Crne Gore (smeh). Više ne komentarišem našu vezu, nama je lepo i to je sve što mogu da kažem. Ja sam svesna da smo mi toliko interesantni, ali više od mene nema komentara na ovu temu - zaključila je Maja Marinković za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic, sandrassuboticss

Autor: Pink.rs