AKTUELNO

Bukti rat bivših ljubavnika!

U toku je emisija "Narod pita". Gosti Milana Miloševića su Dalila Dragojević i Filip Car. Usledilo je naredno uključenje gledatelja Goluba Golubovića iz Beograda.

Dobro veče, ovde Golub Golubović iz Beograda, ne bih želeo da se svađam sa gostima, želim da Filip bude miran dok pričam. Pitanje za njega, da li te je sramota da se iživljavaš nad Dalilom, to su svi videli. Sramota za takvog čoveka, izigravao si pastuva u rijalitiju. Unesrećio si je - rekao je gčledatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je konstatacija, ne pitanje. Ona nije nesrećna, kao što vidite. ja je nisam unesrećio. Mnogi mladi ljudi unutra su imali loše postupke i reakcije. Imao sam vulgarne ispade prilikom ojih sam gubio sebe. Možete me kritikovati zbog toga - rekao je Filip.
Ne može tebe niko da kritikuje, to radiš sam za sebe. Šta si govorio Mini Vrbaški, govorio si joj da je ku***. ti si bio jak sama kada su žene u pitanju, muškarcima si ćutao. Dok je Kristijan bio u rijalitiju, njemu si ćutao - rekao je gledatelj.
Prema vama sam fin - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da pitam Dalilu , da li je svesna šta je izgubila - pitao je gledatelj
Da je vredelo, ne bih se toga odrekla. Imala sam loše oistupke, arogantne stavove, ali to je svfe deo prošlosti. Iatina je da neke stvari, ni približno nisam doživljavala u svom braku - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi smela da ostaneš sa nekim ko te najstrašnije vređa. Filipe, da li si poneo viljušku da izvadiš oko? Maltretirao si žene - rekao je gledatelj.
Istina je da smeš samo nad ženama da se iživljavaš - rekla je Dalila.
Evo, neka bude. Za ženu o kojoj sada lepo pričate, ja sam činio sve i molio je da ne radi stvari koje je činila - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi glumiš Kristijana, on je o tebi u paketu sa mnom pričao najgore stvari - rekla mje Dalila.
Ajde skini narukvicu - rekao je Filip.
Evo skidam priča o ovoj narukvici na ruci. Skinuta je, gospodine, zaboravila sam i da postoji. Verujem da ste neko ko je prošao sve i svašta u životu - rekla je Dalila.
Filipe, ti nemaš kulturu, bio si samo sa posti*utkama, iživljava se - rekao je gledatelj.
Radi to sve vreme, već je počeo da mafija i ponaša se užasno - dodala je Dalila.

Detaljnije u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Z.