AKTUELNO

Skandal u najavi!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević. Ove večeri, gosti su Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić, koji će odgovarati na sva vaša pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dvojicu stvarno hvale gledaoci. Mensure, kada sada dođeš u emisiju, ti si neka druga osoba. Stavrno vas shvi hvale, to znači da ste dobri momci - govorila je Dušica.
Imamo mi i dobre i loše strane ali generalno ne provodimo vreme... Ja se napolju retko oko čega nerviram, ne radim neke stvari koje me iritiraju. Ja sam nekako i elegantan i volim da uživam i da se opustim. Ja sam jedan pozitivan lik, mimo nekih situacija. Ja ne ostajem imun na provokacije. Moj prag tolerancij je nekako... - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko vam treba mir kada se Zadruga završi? - upitala je Dušica.
Ja sam bio u Valjevu juče, pokušao sam da se isključim. Neverovatan osećaj, ptičice cvrkuću, konji oko tebe, ludilo. Čovek može da se odmori i da pusti mozak na otavu... Treba mi da odem na duži period da se odmorim. Nađemo taj "luft" gde možemo da iskoristimo bar dan, dva - rekao je Karić.
Ja jedva čekam da odem na more da se odmnorim - dodaje Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiju se uključila i gledateljka:

Drago mi je što je tako divna situacija u studiju. Prepa si, znam da se nećeš ljutiti. Pratim Zadrugu već pet godina i oduševljena sam. Obožavam porodicu Karić, da se razumemo. Posebnu čast imam da pšozdravi Jovanu. Meni suze idu na oči, kada pomislim. U četvrtoj sezoni sam pukla jer si Jovani rekao ono što si rekao, to nikada neću zaboraviti, dok sam živa. Samo reči hvale imam za tebe u petoj sezoni. Što se tiče Mensura: Kako si brte moj? Gde si ti? Nemoj da se ljutiš, super mi izgledaš. Kako provodiš vreme? - upitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Super, odmaram i trudim se da uživam - rekao je Mensur.
Stefan je neko ko je uvek tbe hvalio i bio na tvojoj strani i želeo ti je dorbo, bez lčjutnje ikakve. Ti si bio zaljubljen, možda si trebao da sačekaš koji trenutak. Život je pred njom, iskustvo je pred njom. Ne želim da se ti ljutiš na mene i ne želim da pričam više o tome - rekla je gledateljka, pa Stefanu postavila pitanje:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj, ulaskom Anđele, ti si njoj rekao da je najlepša i najzgodnija. Uvek si joj davao vetar u leđa. Da li ti se ona svidela, to me ne zanima. Kada imaš jednu, ideš na jednu. Zašto si tog puta, bila je igra istine, i ti si pomenuo Anđelu, ne znam iz kojeg razloga. Zbog čega si svoju Jovanu na neki način spustio niže? Uporedio si je sa svojom Jovanom, zašto si to uradio?
Nisam je nikada uporedio, rekao sam samo da je normalna. Ljudi kada vide devojku bez greške, rekli su da ih podseća na Jovanu. Jovana je ta koja treba da bude reper tim devojkama koje treba da uđu u rijalitiju, i to neću da pominjem - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.