AKTUELNO

Sinoć je napravila haos.

Voditelj Milan Milošević je i ove srede ušao u "Zadrugu", kako bi zadrugarima čitao pitanja vernog milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima. Jedno od pitanja stiglo je i za Mensura Ajdarpašića.

Da li je moguće da si prešao Mini preko svega? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće je. Ne znam. Dozvolio sam da me ovde neko šamara. Ne mogu ni da uzvratim, ne bih njoj. Ali ajde, preći ću i preko toga. Danas sam bio malo drzak i bezobrazan. Nema veze, prešao sam ja. Nisam ni pomislio da joj uzvratim. Ne znam kako da ragujem. Pobesneo sam tako, da sam se bojao. Nisam baš rekao da je "pregazilo" pola Balkana, ali da pola može da priča kao moj brat. Ne znam kako da se postavim prema njoj, nisam ja ono izjavio, nego on. Ništa više (sam), taman tako - rekao je Mensur.
Ja sam sebi dala za pravo da pričam neke stvari i da ga udarim. Smatrala sam to kao provokaciju neku, rekla sam da mi je žao, izvinila sam se. Ne tučem ja njega. Znam da mene neće niko da prihvati. Ne mogu da se ljutim na njih, sama sam kriva što sam to napravila od sebe. On će na kraju sam odlučiti. Ne tučem ga, ali može i njemu da pukne film i da mi uzvrati. Ali znam da na mene ne bi nikad digao ruku - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'