AKTUELNO

Sukobima se ne nazire kraj!

Bora Santana i Milica Kemez uspeli su da se posvađaju i ovoga jutra, a tom prilikom ponovo su istali jedno drugom kako bi bilo najbolje da se rastanu, ako i sve ono što međusobno zameraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je spomenuo i njenu drugaricu i izneo mnogobrojne uvrene na njne račun, zbog čega su se još više posvađali. Kada su se vratili u kuću Milica je odbila borin sendvič, zbog čega je nastala nova rasprava.

Ja sad nijednog trenutka kod tebe nisam video da si ti srećna što si dobio nagradu - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

To se znalo da ćeš da dobiješ nagradu, jer si sve organizovao. Ti meni dečko nisi čestitao Uskrs, nego si mi tapšao. Ti sad hoćeš da svališ krivicu na sebe. Tebi su bitna tvoja priznanja i titule, a meni je bitno kako se ja osećam pored svog dečka. Osećala sam se bitnom pored tebe, dok si me ti muvao. Ja uvek tebe jurim po ceo dan, gde si... - rekla je Milica.
Ja nijednom nisam oseto tvoju poršku desne ruke. U zadatku, u mom nastupu... Ti se ništa nisi potrudila. Evo, raskinuli smo, nismo zajedno - nastavio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da ćemo da raskinemo, pošto ti ne znaš da ceniš da li neko vodi računa o tebi, da li gleda da li si jeo, da ti seče nokte, koja je jutri druge... Devojkom koju dečko vređa, psuje, naziva "civilom". Ja ako hoću ja ću biti veća pevačica i bolja 10 puta od tebe - govorila je Milica.
Skloni se ti od debele! Nemoj da mi ona preti. Da li je ružna kao lopov, debela, da li je kao muškarac? - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da je vređaš! Bravo, vređaš ljude jer imaju zdravstveni problem možda. Žena je verovatno videla nešto što ja ne vidim, ko zna šta si prićao o meni - branila je Milica svoju drugaricu.
Svakome ću j*bati mater od tih tvojih koji me tako spomenu. Neće smeti na ulicu da izađe - govorio je Bora.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'