AKTUELNO

Nije htela da ćuti.

U nastavku emisije "Pitanja novinara" pripadnici sedme sile imali su pitanje i za Draganu Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ćemo još puta gledati kako ostavljaš Eda, a nakon par sati završite u krevetu i imate s*ksualni odnos? Da li misliš da je ok imati s*ks pred punom sobom - bilo je pitanje za Draganu.
To niko nije video, ništa nije izloženo. Pokrivanje jorganom smatraju s*ksom... Milion puta se pokrijemo i pričamo, ne radi se o tome. Mi smo razbili sve predrasude - pričala je Dragana.
Ne znam za tu devojku, voleo bih da vidim, prvi put to čujem - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam upućena u tu priču o devojci, prvi put čujem za to. Ako je postojala ta devojka, žena, nisam onda ja jedina sa kojom je varao ženu. Nije mi jasna ta koja se oglasi u ovom haosu. Onda on nije imao završen odnos. Ja za to ne znam. Možda on misli da je to završeno, možda je ona čekala ovo. Ispadoh ja najgora a ne znam šta se dešava. Zorica je nešto spominjala, mislila sam da je to neka zezancija - rekla je Dragana.
Ja sam to znala, nisam htela da pominjem jer je bilo nepristojno. Lepo sam mu rekla, on je počeo da se smeje, sve što je istina oni se smeju. Neka lažu... Što se tiče s*ksa, ne znam šta ću, da li je popodne, da li je noć, ja ne mogu da gledam. Dobro je da mogu da zaspim, čuje se pljas, pljus, ušao, izašao. Javno imate s*ks, ljudi u godinama, nije im problem ni ko ih gleda, nemojte da lažete da ne radite. Ja ću tu devojku da pozdravim, hvala joj na iskrenosti - rekla je Zorica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'