AKTUELNO

Da li će moći da joj oprosti sve njene igrice?

Naredni video-prilog u emisiji ,,Gledanje snimaka" bio je razgovor Edisa Fetića, Luke Belića i Marka Janjuševića Janjuša koji su ogovarali Ivu Grgurić i Filipa Đukića. Naime, ono što su zadrugari istakli jeste da se Grgurićeva vodi pitanjima gledalaca, te da joj je samo bitan plasman u svemu.

Grgurićeva je odlučila da promeni priču, nakon što je tvrdila da Janjušu nije rekla ono što je spomenuto u klipu, što opet dovodi u sumnju da ni ona sama nije sigurna više.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je Janjuš meni prišao i objasnio da ja jesam tako rekla, ako jesam, onda je to bilo ironično. Janjuš je to shvatio kao da se ja vodim pitanjima gledalaca, a ustvari meni je Filip zamerio to što je bilo sa Kendijem, samo vezano za to - pravdala se Grgurićeva.
Ja sam njoj rekao da mora da pazi šta priča, meni je to katastrofa, sada ne znam da li zato što sam ovde već četvrti put. Ne znam, možda ja drugačije gledam na to, možda ljudi koji su ovde prvi put misle da je to bitno. Ja dok ne vidim klip ne mogu da znam da li je bila nadrk*na, da li se smejala. Ja treba ovde da ustajem kao neki paćenik, da se pravdam, meni je ovo blam da komentarišem u tom fazonu sam rekao da ne radi, jer je već došlo pitanje za Kendija, a onda ona opet daje povoda za to, pa treba da objašnjavam da li sam ljubomoran ili ne. Ja sam joj rekao da to ne radi, jer meni treba da dolaze pitanja - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

E ovako, objasniću opet, Filip stvarno nije u tom fazonu, kao ni ja, mene pitanja ne interesuju. Sedeli smo tamo, Iva je jecala, sad ću ja sve objasniti... Ja stvarno nisam znao da su oni već pričali o tome, kasnije... Evo sad ću da kažem, ona je rekla da je Filip njoj rekao da ne želi pitanja, ali u tom trenutku je Iva tako izgledala, jeste, ti si to ironično rekla, ali je u tom trenutku tako izgledalo - otkrio je Janjuš.
Ja sam se stvarno iskreno zaljubila, imam emocije prema Filipu, e sad, šta će biti napolju, ne znam. Ja sam mu rekla da ako nastavimo ovim tempom, ko zna, mene više ništa ne veže za Zagreb, ali ako dobijem neku poslovnu priliku, da ću doći u Beograd. Nikad ne reci nikad - dodala je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'