AKTUELNO

Ove ukućanke imaju žestoke svađe u poslednje vreme.

U nastavku večeri kada se u Beloj kući održavaju "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Maju Marinković: "Koliko možeš biti zla da 24 sata nekome staješ na ranu, ako znaš da je ta osoba mogla umalo da umre?".

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu da budem vrlo odvratna. Ja sam u startu gubitnik, čim uđem u svađu sa njom. Sigurna sam da je Mateja problem našeg odnosa, mene da je on zanimao, ja bih bila u tom periodu sa njim - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto reagujem? Zato što me provocira i sprda se sa mnom! Poslednji konflikt se desio nakon situacije Miljane i Ane, kada je Miljana psovala Ani pokojnog oca. Nemam komentar - rekla je Tara i napustila emisiju, ali se nakon nekoliko minuta vratila za crni sto.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana nije psovala Ani oca! Prestanite sa tom temom, stiglo je pismo, ko bude vređao, biće kažnjen - skočila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

One su se do sada vređale, pa mirile... U ponedeljak, kada je Tara nju pljuvala preko stola, ja svaki put skočim. Ne sviđa mi se način na koji ona rešava problem, ali tog dana Maja je krenula da joj peva i gađa je tamo gde je najtanja - oglasio se Mateja.
Izvini Ana što sam te spomenula. Poenta je što je Maja krenula da pravda Miljanu - nastavila je da priča Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Anom problem nemam, koliko znam - rekla je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'