AKTUELNO

"Sve vreme je gledao u pod. Poveo je tri svoja svedoka, koja su ispričala laži i koje ja nikad ranije nisam videla. Oni su dali različite iskaze, pa se nadam da će se dokazati da ne govore istinu", rekla je Tanja Đukić.

Pred sudom u Istanbulu juče je započelo suđenje producentu Čargiju Tortopu (45) za zversko prebijanje njegove tadašnje devojke Tanje Đukić (25), koje se dogodilo 2. juna prošle godine u Istanbulu.

Kako mediji saznaju, optuženi Tortop je na jučerašnjem ročištu predložio tri svedoka, dok je Srpkinja sudu dostavila dokaze koji dokazuju da je dobila batine.

Foto: Haber Sitesi

Tanja Đukić, koja je inače manekenka, rekla je da bivši dečko nije smeo ni da je pogleda u sudnici.

- Sve vreme je gledao u pod. Poveo je tri svoja svedoka, koja su ispričala laži i koje ja nikad ranije nisam videla. Oni su dali različite iskaze, pa se nadam da će se dokazati da ne govore istinu. Nadam se da će sudija Tortopa poslati u zatvor - rekla je Tanja i dodala da je nastavak suđenja zakazan za 7. maj.

Foto: Facebook.com/Tanja Djukic

Kako je manekenka ranije ispričala, tadašnji dečko ju je toliko tukao da se ona umokrila od bolova, kao i da joj je krv šikljala iz nosa, usta i uva.

Ukoliko sud dokaže da je optuženi kriv, čeka ga kazna od dve do sedam godina zatvora.

#Istanbul

#Manekenka

#Tanja Đukić

'