AKTUELNO

Čeka nas nezaboravna noć!

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu i pevačica u usponu Luna Đogani sinoć je ušla u Belu kuću i napravila totalnu pometnju među zadrugarima. Najviše su se šokirali njen otac Gagi Đogani, bivši dečko Marko Miljković, ali i Jelena Pešić, koja se poslednjih dana ne odvaja od Miljkovića, a svi misle da su se između njih rodile simpatije.

Foto: Pink.rs/Unsplash

Ovo misli i Luna, koja se danas sukobila sa Markom u takozvanom "Sikter štabu", gde mu je dosta stvari sasula u lice i poručila da je bio neiskren kada je rekao u "Zadruzi 3" da je i dalje voli. Ona mu je zamerila i na ponašanju prema Jeleni, navodeći da joj ne smeta ona kao devojka, ali da joj smeta što Marko jedno priča, drugo misli, a treće radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Luni je večeras njen otac Gagi Đogani zamerio na ponašanju prema Miljkoviću, a rekao joj je i da nije trebalo da ulazi ponovo u "Zadrugu" ako je ranjena, kao i da će ga staviti u nezgodan položaj i napraviti probleme ukoliko bude ulazila u histerične sukobe sa Markom. Luna je Marku rekla da će tek progovoriti o svemu šta mu zamera, a i on je spreman da se obračuna sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i svakog ponedeljka, i večeras će na velelepno imanje u Šimanovcima ući voditelj Milan Milošević, koje će nakon emisij "Izbor potrčka", kada će ovonedeljni vođa Mateja Matijević odabrati svoja dva potrčka i omiljenu osobu, obaviti još jedan "Pretres nedelje", gde će prečešljati sve aktuelne teme na imanju, pa tako i ovu goruću temu koja intrigira kako javnost, tako i zadrugare.

Foto: Jelena Simonović

Budite večeras uz televiziju Pink, jer Vas očekuje još jedno nezaboravno veče u "Zadruzi"!

Autor: M. P.

#Gagi Đogani

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Milan Milošević

#Zadruga 3

'